Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!



woensdag 29 augustus 2012

Tim Holtz Augustus

Tag Tim Holtz Augustus.
Deze tag is gemaakt n.a.v. de 12 tags 2012 Augustus. Op de site van Tim Holtz kun je zien hoe. Ik heb mijn eigen draai eraan gegeven met de materialen die ik heb. 




dinsdag 28 augustus 2012

Memories

Layout gemaakt met o.a. papier van Pink Paislee. Mooi en vrolijk papier. Op deze layout heb ik washi tape gebruikt, verschillende swirls, knoopje en bloemen. De foto's zijn herinneringen aan afgelopen vakantie.




maandag 27 augustus 2012

Klein Doosje

Klein cadeautje om weg te geven. 
Dit patroon komt uit Cards &More. Het doosje vouw je in elkaar, je beplakt het met design papier. Je snijdt de cirkel uit het deksel en plakt er een stukje doorzichtig plastic achter. Het doosje kun je vullen met van alles en nog wat. De stempel is een digi stempel.



Sweet Gift

Uit Kadoosjes: 
Een hoesje om een leuk kaartje, label of cadeau pasje in te stoppen en weg te geven.
Snijden, rillen, vouwen, beplakken en klaar. 




zondag 26 augustus 2012

Easel Card

 
Deze kaart heb ik gemaakt met het papier van Eline. Ik heb verschillende stansen van MD gebruikt. Eigenlijk is het een 'tripple Easel Card'.
Zelf vind ik het ontzettend mooi papier + dat het een tripple is, heb het rustig gehouden en niet allerlei embellishments aan toegevoegd.
 




donderdag 23 augustus 2012

Gefeliciteerd

Een verjaardagskaart gemaakt.
De basis is kraft Cardstock. Deze heb ik in 3 stukken verdeeld en beplakt met design papier.  Ik heb een grote en een kleinere stans gebruikt. De stempel is een digistempel. De vlaggetjes zijn van washi tape.
 



maandag 20 augustus 2012

Lazy Days

Deze keer een 'Tri Shutter Card' gemaakt.
Als basis heb ik wit cardstock gebruikt en dit beplakt met design papier.
Voor deze kaart zijn verschillende stansen gebruikt van MD. Op een van de bloemetjes heb ik wat glitters aangebracht. Het stempeltje is ingekleurd met distress markers en op een ovaal geplakt.
De kaart kan op verschillende manieren worden dichtgevouwen.




zondag 19 augustus 2012

You make me smile

Een 'Swing kaart' gemaakt.
Een voorbeeld hiervan heb ik op internet gezien en zo mijn eigen draai er aangegeven.



zaterdag 18 augustus 2012

Stiekem een doosje

Terug van weggeweest!
Op vakantie wel wat spulletejs meegenomen en thuis afgewerkt. Zal het proberen in de aankomende tijd op het blog te zetten.

Hieronder foto's van: stiekem een doosje. Het lijkt als het dichtgevouwen is een kaart, maar maak je het op en is het een doosje, waar je een klein cadeautje in kan doen, voor elke gelegenheid.



vrijdag 17 augustus 2012

Vrijkaartjes


Anette geeft vrijkaartjes weg op haar blog voor de knotsgekke kaartendagen in Den Bosch  en Zwolle.
Ik ga een gokje wagen voor de beurs in Zwolle.

http://anettesscrapblog.blogspot.nl/2012/08/vrijkaartjes.html