Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!



maandag 19 mei 2014

Mini boekje

Hoi Allemaal, 

In de mei vakantie zijn we er even tussen uit geweest. Ik wilde toch wat spulletjes meenemen. En nu had ik net op Pinterest een leuk boekje gezien a la Heidi Swapp. Als techniek heeft ze back to back binding gebruikt. 
Hier een aantal foto's en kliekjes. Ik had geen foto's dus heb gebruik gemaakt van plaatjes en teksten/spreuken die me wel aanspreken. 
Ik hoop dat jullie het leuk vinden. 

Groetjes Anita











zaterdag 10 mei 2014

Challenge lint en twine



Hoi Allemaal

Vandaag weer een nieuwe challenge bij CFC. Deze keer is de opdracht om iets te maken met lint of twine. Een leuke uitdaging dacht ik zo. We hebben er allemaal vast wel iets van in huis liggen. 
Kijk voor nog meer inspiratie even op het blog. Heel veel plezier en we zien jullie kaarten graag tegemoet.

Groetjes Anita


vrijdag 9 mei 2014

Mixed Media kit: Limor Webber


Hoi Allemaal, 

De nieuwe mixed media kit, stond in het teken van Limor Webber. Bij deze kit is gewerkt met gelatos en Lindy's stamp gang. Leuk om dat eens uit te proberen. De spray's kende ik namelijk nog niet. Met gelatos heb ik wel vaker mee gewerkt. Deze 2 producten zijn zeer goed met elkaar te combineren. Je kan er prachtige layouts mee maken of art journals. 
Hieronder een aantal foto's. 

Groetjes Anita