Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!



maandag 29 december 2014

Film SHE


                                                  Hoi Allemaal

Voor vandaag heb ik een filmpje om te laten zien. Deze had ik voor de vakantie al klaar, maar nog geen gelegenheid gehad om dit te plaatsten.
Veel plezier met kijken.

Groetjes Anita




zaterdag 20 december 2014

ALLES MAG

Hoi Allemaal

Vandaag start een nieuwe challenge bij CFC, waarbij deze keer het thema is: "alles mag". Dit ter afsluiting van het jaar. Wat hebben we veel kaarten voorbij zien komen. Geweldig hoe creatief jullie bezig zijn geweest. 
We zijn daarom ook benieuwd wat jullie deze keer laten zien: Nogmaals alles mag! 
Neem een kijkje op ons blog voor inspiratie en ideeën.
Veel plezier. 

Allemaal fijne feestdagen toegewenst. 

Groetjes Anita



dinsdag 16 december 2014

Memories


 Hoi Allemaal

Lekker aan het kliederen geweest met verf. Heerlijk om de tubes weer eens te pakken. De basis is verf, daar ben ik mee begonnen. Samen met verschillende stencils heb ik een volgende laag aangebracht. Verder heb ik gewerkt met stukjes washi tape en krijtjes. Diverse stempels heb ik gebruikt om het zo meer af te maken. Als laatste nog een beetje doodlen + wat spetters en klaar!

Groetjes Anita



zaterdag 6 december 2014

Canvas Moments


Hoi Allemaal

Een paar weekjes geleden heb ik deze canvas gemaakt. Een keer weer wat anders dan in mijn art journal werken. Inspiratie heb ik gevonden  op Pinterest. 
Ik ben begonnen met verschillende materialen zoals papier, tape, gaas op het canvas te plakken met gelmedium. Vervolgens met diverse sprays  en een klein beetje verf het canvas een kleurtje geven. Om dan mijn kast in te duiken en de bakken op tafel te leggen met verschillende embellishements. Wat past goed bij elkaar en wat kan ik gebruiken. Ook heb ik met gelmedium gloss en stencils gewerkt. Dus al met al verschillende lagen aangebracht op deze canvas. 
Ik hoop dat jullie het leuk vinden, 

Groetjes Anita









woensdag 26 november 2014

Beautiful


Hoi Allemaal

Deze keer weer een pagina uit mijn art journal. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Op de Kreadoe beurs, kon ik het niet laten om een pakketje te kopen met o.a. bister poeder erin. Ik had het al eens vaker gezien en het geeft een prachtig effect. Tijd om zelf uit te proberen. 
Het is super leuk om daarmee te experimenteren en je kunt er leuke pagina's mee maken. 
Met deze art journal pagina heb ik verschillende kleuren bister gebruikt. Ook heb ik gebruik gemaakt van  stempels, washi tape en gloss gel gemengd met bister poeder, waardoor het een kleurtje krijgt. De vlinder is van Unity stamps, ben ik ook heel blij mee. 

Groetjes Anita






zaterdag 22 november 2014

You are Awesome


Hoi Allemaal 

Deze keer weer een kijkje in mijn art journal. Het is al even geleden dat ik het heb gemaakt, dus het was goed nadenken, wat ik ook al weer heb gedaan!. Op een sheet heb ik verschillende kleuren sprays gespoten en dit laten afdrukken in mijn art journal, met water het laten lopen. Daarna drogen. 
Met ecoline cirkels gemaakt en ingekleurd met gelatos en verf. Modeling paste heb ik gemengd met luminiarte elements poeder en aangebracht met een stencil en palet mesje. Als laatste afgewerkt met spetters en tekst. 

De 2e foto krijg ik helaas niet recht. Maar het is wel goed te zien hoe het is geworden.

Groetjes Anita




CAS Challenge Cadeautjes


Hoi Allemaal

Yes! Een nieuwe challenge bij CFC. De maand december komt dichterbij, wat toch wel een beetje een Feestmaand is. Sinterklaas is al op diverse plaatsen gespot, schoentjes zijn misschien al wel gezet? Dus een passende challenge: Cadeautjes! Als team hebben we ons best gedaan om weer diversiteit aan te brengen in het maken van kaarten, passend bij de challenge. Natuurlijk kan het thema cadeautjes voor heel veel doeleinden worden gebruikt. Dus voor iedereen die mee wil doen: maak er wat moois van, we zijn benieuwd! 

Groetjes Anita



zondag 16 november 2014

Filmpje: Mini canvas "Thank you"

Hoi allemaal.
Ik heb weer een filmpje gemaakt! Erg leuk om te doen, veel plezier met kijken!



                





maandag 10 november 2014

Lost


Hoi Allemaal

Vandaag een nieuwe art journal. 
Bij deze art journal heb ik mijn stempels erbij gepakt en ben begonnen met stempelen van de pagina's. Met een lichte spray de pagina's bewerkt. Om vervolgens met embossingpoeder een resist te creëren, door op verschillende plekken te werken met een sticky protector sheet. Daarna met 2 kleuren dylusions erover sprayen. 
De beide art journal pagina's zijn afgemaakt met laagjesdesignpapier en diverse embellishments. 

Groetjes Anita. 




woensdag 5 november 2014

Hugs


Hoi Allemaal

Wat kom je toch veel tegen op het internet. Ik kijk vaak even op Pinterest en zie daar zoveel mooie creaties voor bij komen. Dat is voor mij echt wel een inspiratiebron. Soms heb ik dat even nodig om de eerste stappen te zetten. Een idee opdoen, bepaalde kleuren combinaties, nieuwe technieken enz. 
Deze keer zag ik een prachtige kaart met bloemen. Voor mij gaf dit inspiratie om aan de slag te gaan met een kleine canvas. Ik ben begonnen met het beplakken van design papier op het canvas. Het te bewerken met gesso en daarna laten drogen. Ik heb diverse sprays gebruikt om kleur aan te brengen. Met een stencil en modeling paste heb ik textuur aangebracht. 
Het canvas is afgemaakt met bloemen en andere embellishments. 't Is net een mini schilderijtje geworden. 

Groetjes Anita




HOME

Hoi Allemaal

Het is lang geleden dat ik een layout heb gemaakt. Ik begin hele andere blogs te bekijken. Vooral op mixed media gebied.  Super leuk is dat! Wat een prachtige creaties zijn er te bewonderen. Ik merk nu ook dat er best veel verschillende challenges zijn op dit gebied. 
Naar aanleiding van de challenge van Finnabair warm and cozy
en de sketch van sketchabilities wil ik meedoen met deze layout. Mijn inspiratie bron is de  afbeelding hieronder. Ik heb geprobeerd de kleuren in de layout te verwerken met verschillende mixed media technieken. De afbeelding geeft aan dat het binnen warm en gezellig is en.....
 'home' is the place to be. 


Groetjes Anita

Cocoa on a cold winter's night. ^_^

 



vrijdag 31 oktober 2014

Tag



Hoi Allemaal

Vandaag laat ik jullie een tag zien. Dit is het vervolg op mijn lay-out wat ik eerder heb gemaakt. Ook weer geïnspireerd op het werk van Louise Nelson. 
Deze keer heb ik gewerkt met modeling paste voor textuur. Dit laten drogen en met lijm en flakes er over, voor een prachtig effect. 
Met deze tag doe ik mee aan de challenge:addictedtocas.

Groetjes Anita




donderdag 30 oktober 2014

YOUR PATH


Hoi Allemaal

Ik wil jullie graag een pagina uit mijn art journal laten zien. 
Ik vind het heerlijk om er in te werken en verschillende materialen te gebruiken. Ik mag graag gebruik maken van sprays, verf, stempels en stencils. Wel blijf ik het lastig vinden om te werken naar een uiteindelijk resultaat, na verschillende lagen te hebben aangebracht. 

Deze pagina heb ik eerst nat gemaakt met een mister. Daarna ben ik gaan stempelen op droge en natte delen van de pagina. Dit laten drogen en bewerken met gesso. Soms wat dikkere lagen aangebracht voor textuur.  Verschillende stukjes tissue papier heb ik met gelmedium opgeplakt. En dan kan het echte werk beginnen. Ik heb diverse kleuren blauw/groene sprays gebruikt en dit laten drippen. 
Bovenaan de pagina ook met dezelfde kleur spray en een stencil gewerkt.
Vanuit het midden heb ik verf aangebracht met een palet mesje. Geprobeerd dezelfde kleurtinten aan te houden als de sprays. De donkere delen in het midden zijn met een donkere kleur verf aangebracht en  daarover heen art sugar  (art ingredients), soort glitter aangebracht. Na het opplakken van de foto heb ik diverse embellishments gebruikt om het af te maken. 
Zoals: bloemen, draad, clips, tag, glass glitter.  
De pagina heb ik uiteindelijk door midden gesneden en in mijn art journal geplakt. 

Met deze art journal pagina wil ik mee doen aan de uitdaging van mixed media place

Groetjes Anita






dinsdag 28 oktober 2014

Layout


Hoi 
Vandaag wil ik jullie een layout laten zien. Deze layout is geïnspireerd op het werk van Louise Nelson.
Voor deze layout heb ik verschillende materialen gebruikt, zoals stempels, stencils en sprays. 
Verder heb ik gewerkt met 'de flakes van Indigo Blue'. Dat smeert wel een beetje, maar geeft een prachtig resultaat. 

Groetjes Anita







zaterdag 25 oktober 2014

Challenge CFC


                                                                         Hoi Allemaal

Vandaag begint er weer een nieuwe challenge bij CFC. Deze keer hebben we gekozen voor een sketch. Op het blog van CFC kun je zien wat het team heeft gemaakt. Als je een kijkje neemt op het blog zul je zien dat er veel variatie mogelijk is. We zijn heel benieuwd naar jullie creaties. Maak er wat moois van. Veel plezier en succes.

Groetjes Anita

zaterdag 18 oktober 2014

zomervakantie 2014


Hoi Allemaal

Er leek wel geen eind aan te komen. Wat een werk heb ik aan dit project gehad. Maar dat heb ik natuurlijk aan mij zelf te danken. Ik had bepaalde ideeën in mijn hoofd, wat ik graag wilde, met heel veel foto's. Dan krijg je een heel dik, uitgebreid vakantie album. 
Hieronder een aantal kliekjes uit het album, al is dat nog lang niet alles, het geeft wel een leuke impressie weer. 

Groetjes Anita