Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!zaterdag 9 februari 2013

Colors are the Smiles of Nature

In mijn journaling boek aan de slag gegaan met het vervolg van Pan Pastels. Wat vind ik het heerlijk om met deze materialen te werken. Ze zijn zo makkelijk in gebruik, met prachtige resultaten. 
De achtergrond gemaakt met de kleuren neutral grey, phthalo blue tint en bright yellow green + de witte kleur. Nu had ik geen stempels van bloemen die je mooi kan inkleuren met (water)verf. De bloemen die ik gebruikt heb zijn van dylusions en worden voornamelijk gebruikt als achtergrond. 
Maar....daar kan ik wel wat mee!  Daarom zelf maar de stelen en bladeren getekend en ingekleurd met waterbrush en distress inkt. Uiteindelijk gefixeerd en een tekst erbij geschreven met Oostindische inkt. 

Groetjes Anita
1 opmerking: