Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!vrijdag 5 april 2013

Zwart - Wit

Hoi Allemaal, 

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties die ik heb gekregen de afgelopen tijd. Ik vind het leuk om ze te lezen; 'makes me happy'. 
Voor vandaag een kaartje in zwart - wit. Ik heb met dit kaartje gewerkt met pan pastels, inkt en een masker. De sterren heb ik bewerkt met embossing poeder. Het kaartje verder afgewerkt met washi tape en wat stempels en dit is het geworden. 

Met dit kaartje wil ik mee doen aan de :Lift Challenge6 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart Anita!
  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi met die bloesemtakken en vogeltjes! Door de witte stippen en de sterren is het net een nachttafereeltje. Leuk dat je meedoet met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een prachtig kaartje geworden Anita.
  Groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een speciale kaart, maar ik vind 'm helemaal geweldig! Ziet er hartstikke mooi uit! Zelfs op foto geeft hij een speciaal effect weer.
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi kaartje is geworden, de vogeltjes zijn lief! Bedankt voor het meedoen met onze zwart-wit uitdaging!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaart zeg!! Echt super gedaan:) Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen