Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!vrijdag 15 november 2013

Gelli plate

Hoi allemaal

Dit gaat een lange post worden met alle foto's die hieronder verschijnen. Ik heb nl. mijn online workshop over de "Gelli plate" afgerond. Het was geweldig om te doen. Werken aan de basis en steeds een stapje verder met allerlei technieken en materialen. Wat een mogelijkheden zijn er en zo veel variaties. Ik was elke keer weer benieuwd wat het resultaat zou zijn, want dat is toch weer een verrassing.
Als basis ben ik begonnen met het werken op papier. Gebruik gemaakt van verschillende technieken, materialen. Veel verf en stencils. Ook kosteloos materiaal is prima te gebruiken. 
Daarna is de overstap gemaakt om te werken in een canvas journal boekje. Dat is toch weer heel anders, maar ook heel leuk en je hebt gelijk een boekje. Tenslotte heb ik 2 canvas schilderijen gemaakt met de "gelli plate" en daarmee was de workshop ten einde. Het is zeker een aanrader! 

Groetjes Anita


Hieronder een aantal pagina's uit het canvas journal boek van Donna Downey:


En de 2 canvas schilderijen:

2 opmerkingen: