Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!donderdag 5 december 2013

Hope

Hoi Allemaal, 

5 December: Sinterklaas, pakjes avond, gezelligheid, pepernoten enz. Gezellige drukte zo'n dag
Het weer mg de pret niet drukken, maar wat is het stormachtig buiten. 
Fijn om dan binnen te zitten en lekker creatief bezig te zijn. 
Deze keer een kaartje gemaakt  en daarbij wil ik meedoen met de lift challenge.
Een prachtige kaart als voorbeeld. Heb toch wel een beetje mijn eigen draai er aan moeten geven, omdat ik niet die materialen in mijn bezit heb om het te kunnen liften zoals het voorbeeld. Maar dat maakt niets uit, weer een uitdaging om mee aan de slag te gaan. 
Dit is het resultaat geworden. 

Een fijne avond allemaal. 

Groetejs Anita


3 opmerkingen:

  1. Knap om dan toch de uitdaging aan te gaan en ik vind jouw kaart heel mooi gelift met die subtiele tinten! Het stoere tagje maakt het helemaal af! Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk juist om dan toch mee te doen. En zo zie je maar, dat gaat prima! Mooi gedaan en fijn dat je meedoet. hartstikke leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is juist het leuke: met je eigen materialen iets moois maken! En dat is je gelukt! Mooi die sterren. bedankt voor het meedoen met de liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen