Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!donderdag 30 oktober 2014

YOUR PATH


Hoi Allemaal

Ik wil jullie graag een pagina uit mijn art journal laten zien. 
Ik vind het heerlijk om er in te werken en verschillende materialen te gebruiken. Ik mag graag gebruik maken van sprays, verf, stempels en stencils. Wel blijf ik het lastig vinden om te werken naar een uiteindelijk resultaat, na verschillende lagen te hebben aangebracht. 

Deze pagina heb ik eerst nat gemaakt met een mister. Daarna ben ik gaan stempelen op droge en natte delen van de pagina. Dit laten drogen en bewerken met gesso. Soms wat dikkere lagen aangebracht voor textuur.  Verschillende stukjes tissue papier heb ik met gelmedium opgeplakt. En dan kan het echte werk beginnen. Ik heb diverse kleuren blauw/groene sprays gebruikt en dit laten drippen. 
Bovenaan de pagina ook met dezelfde kleur spray en een stencil gewerkt.
Vanuit het midden heb ik verf aangebracht met een palet mesje. Geprobeerd dezelfde kleurtinten aan te houden als de sprays. De donkere delen in het midden zijn met een donkere kleur verf aangebracht en  daarover heen art sugar  (art ingredients), soort glitter aangebracht. Na het opplakken van de foto heb ik diverse embellishments gebruikt om het af te maken. 
Zoals: bloemen, draad, clips, tag, glass glitter.  
De pagina heb ik uiteindelijk door midden gesneden en in mijn art journal geplakt. 

Met deze art journal pagina wil ik mee doen aan de uitdaging van mixed media place

Groetjes Anita


4 opmerkingen:

  1. Wow! Really stunning! Thank you for joining the Mixed Media Place challenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Love the general atmosphere of your page!! Thank you for joining the Mixed Media Place challenge!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beautiful. Thank you for joining the Mixed Media Place challenge!

    BeantwoordenVerwijderen