Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!zondag 25 januari 2015

GREAT

Hoi Allemaal

Voor de verandering heb ik deze keer een layout gemaakt. Wat is dat leuk om weer eens te doen. Maar dat ging niet zonder kliederen natuurlijk. 
Met deze layout ben ik begonnen om de ondergrond te bewerken met clear gesso. Dat vind ik op een witte layout mooier dan witte gesso.  
Daarna heb ik met modeling paste en een stencil de layout reliĆ«f gegeven. Alles goed laten drogen, om daarna met sprays te gaan werken. Verschillende laagjes designpapier op elkaar geniet met als laatste de foto van New York. 
Een leuke challenge bij sketchabilities waar ik met deze layout aan mee wil doen. 

Groetjes Anita
3 opmerkingen:

  1. Great take on the sketch Anita... Fabulous Mix Media Background...! Love it! Thanks for playing along with us at Sketchabilities... Hugs, Merry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. So cool!! Thanks for joining us at sketchabilities!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. WOW!!!!!!!!!!!! Thanks for playing along with Sketchabilities

    BeantwoordenVerwijderen