Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!vrijdag 27 februari 2015

Flessenpost

Hoi Allemaal

Het heeft even geduurd, maar eindelijk weer een blogberichtje. 
Afgelopen week ben ik druk bezig geweest met deze fles. Dit was een cadeau naar aanleiding van een feest. Deze fles heb ik gebruikt als flessenpost, met daarin een cadeaubon. 
Dit was erg leuk om te doen. Wel bewerkelijk maar wel super leuk. 
Om te voorkomen dat het doorschijnt heb ik eerst de fles geverfd met zwarte gesso. Dit laten drogen, om vervolgens met witte gesso nog een laag aan te brengen. Ook dit weer goed laten drogen. 
Daarna heb ik de bloemen gekleurd met sprays en inkt en ook weer witte gesso. Ik heb er een soort bottle cap opgeplakt. En in de bottle cap zitten glass beads van Finnabair. De bloemen opgeplakt met gel medium en daarna heb ik de fles bewerkt met luminarte pigments. Als laatste het afgemaakt met glass glitters en micro beads.

Een fijne dag allemaal

Groetjes Anita1 opmerking: