Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!zondag 9 december 2012

Christmas Daily

Ik ben begonnen met het maken van een Christmas Daily. Op een van de blogs heb ik dit ontdekt en vond het meteen heel erg leuk. Een soort journaling boekje van de 25 dagen voor kerst. 
Daar ben ik mee aan de slag gegaan. 
Ik heb de pagina's van te voren gemaakt en vul het nu per dag in met gebeurtenissen, foto's, plaatjes, spreuken, overdenkingen enzovoort. 
Voor het papier heb ik vooral van "MME all bright" gebruikt. Ontzettend mooi papier. Ook papier van "Simple Stories" zit erin verwerkt. Opgevuld met allerlei embellishments, stikkers, lint, brads, tags, tickets. Ook heb ik verschillende 'kerst' stansen gebruikt en deze erin verwerkt. De foto's hieronder zijn van de eerste 8 dagen. Geen opmerkingen:

Een reactie posten