Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!



zaterdag 31 januari 2015

Home


Hoi Allemaal

Wat ben ik enthousiast over dit project. Het was zo leuk om te doen!
In de aanbieding heb ik een vierkante lijst of frame op de kop kunnen tikken, in de veronderstelling daar wel een keer gebruik van te kunnen maken. En dat is dus nu gelukt.  Ik heb wat voor de binnenkant gemaakt en ook de randen van de lijst bewerkt. 
Er zijn zoveel materialen gebruikt, te veel om op te noemen, dus daarom een aantal foto's om een goed beeld ervan te krijgen. Het moet er vooral sprankelend uit zien, want er is een super gave challenge aan de gang van Finnabair: "Sparkle and Shine"
Ik geloof dat die missie wel is geslaagd. En doe graag mee aan deze challenge. You never know!

Groetjes Anita












4 opmerkingen:

  1. Wow ! I love shadow boxes ! I must try to make one too, I have never done any yet. I love your mixed media elements, the background and all the yummy textures. Fabulous. Thank you so much for sharing your art work with us. Thank you for taking part in Finnabair 'Sparkle & Shine' challenge. Best of luck. Hugs, Marta xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beautiful! Shadow boxes are wonderful! Thank you for joining the Finnabair "Sparkle and Shine" challenge!

    BeantwoordenVerwijderen