Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!maandag 20 mei 2013

Pan pastel


Hoi Allemaal, 

Het eind product van deze workshop heb ik vorige week al op m'n blog laten zien, maar nog niet de rest van de workshop. Deze heb ik gemaakt in mijn journaling boek van pan pastel. 
Het thema is zoals je ziet harten. Ik heb gewerkt met verschillende mediums, dus lekker divers en weer een heleboel geleerd. 

Groetjes Anita

 Transfer: je pagina uit je boek met gel medium insmeren. Je afbeeldingen er opleggen, met een bankpasje erover vegen, even 1 minuutje wachten, voorzichtig eraf halen. En je afbeeldingen zie je verschijnen op je pagina uit het boek.

 Schaduw: Verschillende voorbeelden waarin gewerkt is met licht en donker en schaduw.

 Tar gel en Modeling paste: Tar gel werkt als een resist. De hele pagina is paars, behalve het hart waar tar gel op is aangebracht. Op de andere pagina is gewerkt met modeling paste.

 Glass Bead gel  Zwarte Gesso: Glass bead gel, is doorzichtig met kleine glazen stukjes erin verwerkt.


 Patroon papier Bij deze pagina (grijs) patroon papier gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten