Hallo


Hallo,

Welkom op mijn blog. Ik ben Anita van 't Hof. Ik woon in Hardenberg (OV). Sinds 2011 ben ik helemaal weg van het scrappen, ik vind het geweldig! Middels dit blog wil ik jullie graag op de hoogte houden van de meest recente projecten die ik heb gemaakt. Schroom niet om eens een berichtje achter te laten, wat ik erg leuk zou vinden!woensdag 8 mei 2013

Remember

Hallo Allemaal, 

Het is even geleden dat ik wat heb gepost, maar ben net terug uit Schotland! Wat een prachtig land is dat, echt schitterend. De moeite waard!

Weer een bladzij gemaakt in mijn journaling boek. Gewerkt met verf, stempels en maskers. 
De achtergrond is gedaan met acrylverf, daarover heen een dun laagje gesso, zodat de kleuren wat vervagen. De bloem is een stempel van Donna Downey, wat ik met distress paint er op heb gestempeld. Handig want je kan het er gewoon op 'dabben'. Wel gelijk wel even schoonmaken!
Het masker is een vrouw en ook bewerkt met acryl verf. 
Als laatste een label op geplakt. 2 opmerkingen:

  1. Schitterend gedaan Anita....heel apart!
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vergeet helemaal te reageren op je Schotlandtrip....ik ben 2x geweest, we hebben noord en zuid apart gedaan en het was zeker de moeite waard. We hebben super genoten van de prachtige natuur daar. We hadden een auto gehuurd en elk plaatsje in tomtom geprogrameerd en rijden maar....GEWELDIG!!!
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen